جراحی بینی

تفاوت بینی گوشتی و استخوانی

بهتر است بدانید عمده تفاوت بینی گوشتی و استخوانی در ضخامت پوست بینی می باشد. بینی های استخوانی دارای پوست نازک و یا نهایتاً متوسط می باشند که به همین دلیل ایرادات ساختمان استخوانی – غضروفی بینی نمایان تر خواهد بود ، ولی در بینی های گوشتی ضخامت پوست بینی زیاد است و طبیعتاً قسمت بالایی بینی ، در واقع همان بخش که استخوان را پوشانده است ، نازک تر از نیمه پایین (  که بخش غضروفی  را پوشانده ) می باشد و با توجه به سنگین بودن پوست ، غضروف های بینی نازک وضعیف می شوند و همین موضوع باعث میگردد تا سر بینی بزرگ و پهن و افتاده به نظر آید و جراحی بینی به مراتب سخت تر باشد.

تفاوت بینی گوشتی و استخوانی

توضیحاتی درباره تفاوت بینی گوشتی و استخوانی

در بیشتر موارد ، افرادی هم که تخصص ندارند نیز به راحتی قادر خواهند بود تا ، بینی گوشتی و استخوانی را از یک دیگر تشخیص دهند ، اما در برخی مواقع ، بینی هایی هستند که پوست نازکی دارند ، ولی غضروف بینی بسیار محکم است و منجر به افتاده شدن و پهنی نوک بینی شده است و با بینی گوشتی اشتباه گرفته می شود.

در حالت کلی اگر به وجه تمایز اصلی بینی گوشتی و بینی استخوانی ، یعنی ضخامت پوست آن ها دقت شود ، امکان خطا بسیار کاهش می یابد.

در بینی گوشتی ، پوست بینی ضخامت بیشتری دارد و در صورتی که پوست سر بینی را میان دو انگشت فشار بدهیم ، از سوراخ های کوچک روی بینی چربی به بیرون تراوش می کند ، این در حالی است که در بینی استخوانی این اتفاق رخ نمی دهد.

مزیتی که بینی استخوانی ، نسبت به بینی گوشتی دارد، به جراح بینی در تهران اجازه می دهد تا تجربه و مهارت و هنر خود را به راحتی به بروی بینی اعمال نماید و فرد نیز با توجه به این که تغییر فرم استخوان و غضروف بینی به خوبی نمایان است، رضایت بیشتری از نتیجه جراحی خود داشته باشد.

تفاوت پوست بینی گوشتی و استخوانی

تفاوت عمده بین بینی های گوشتی و استخوانی را می توان در ضخامت پوست ها دانست. پوست در بینی های گوشتی از ضخامت بیشتری برخوردار است که دارای غده های چربی بسیاری نیز می باشد. میزان چربی بینی های گوشتی به شکلی است که اگر نوک بینی گوشتی را به کمک دو انگشت فشار دهیم ، چربی از منافذ ریز پوستی خارج می شود ، درحالی که در بینی های استخوانی شاهد این موضوع نیستیم.

مهمترین ویژگی های بینی های گوشتی و استخوانی

می توان مهمترین ویژگی های بینی های گوشتی و استخوانی که به نوعی تفاوت های این نوع بین هستند ، را به شرح زیر دانست :

  1. بینی های گوشتی معمولا از ظاهری پهن و در عین حال افتاده برخوردار هستند ، در حالی که در بینی های استخوانی ، بینی ها باریک تر بوده که از افتادگی با شدت کمتری برخوردار هستند.
  2. بافت غضروفی موجود در بینی های گوشتی معمولا ضعیف تر از بینی های استخوانی است.
  3. بینی های گوشتی معمولا از ظاهری بزرگتر و در عین حال بدون هیچ گونه برآمدگی و قوزی برخوردار هستند. اما در بینی های استخوانی بیشتر می توان شاهد برجستگی و قوز شد.
  4. همانطور که اشاره شد ، پوست بینی های گوشتی در مقایسه با بینی های استخوانی از ضخامت بیشتری برخوردار است که از غده های چربی بیشتری نیز تشکیل شده است.

آیا هزینه جراحی بینی گوشتی و استخوانی متفاوت است؟

هزینه جراحی بینی استخوانی و گوشتی بسته به عوامل متعددی از نوع جراحی ، نوع تکنیک به کار رفته در عمل و انتظارات از عمل است که باعث می شود هزینه ها متفاوت باشد. اما در بینی های استخوانی با توجه به ضخامت کم پوستی که دارند ، از سختی بیشتری نسبت به بینی های گوشتی برخوردار هستند.